Hier koop je de mooiste en duurzaamste plaids | Studio Papillon Interieuradvies en styling

Hier koop je de mooiste en duurzaamste plaids.

Waar ik heel blij van word zijn mooie woonaccessoires. Daar kan je je interieur in een handomdraai een nieuwe look mee geven. Een paar nieuwe kussens, een warm plaid en voilà!
Het liefst koop ik mijn accessoires bij ondernemers die net als ik veel waarde hechten aan duurzaamheid en geen concessies doen aan kwaliteit.

Hieronder vind je mijn favorieten:

 • By Mölle
  Gevestigd in Nederland, heeft super zachte mohair plaids in mooie aarde kleuren. De wol is afkomstig van de Angorageit. De mohair plaids en dekens worden in Europa geweven en zijn duurzaam en diervriendelijk gemaakt. Mohair is van nature vuil afstotend en heeft dus weinig onderhoud nodig. Je kunt je plaid met de vleug mee borstelen om het zacht en schoon te houden. Laat ‘m ook af en toe buiten luchten en breng ‘m indien nodig naar de stomerij, dan blijft je plaid het mooist.
 • AAI made with love.
  Tijdens een reis door Zuidoost-Azië deed de Nederlandse Annemarie, oprichter van AAI, inspiratie op voor haar fijne collectie. Ze werkt zoveel mogelijk met natuurlijke, gerecyclede en vintage materialen. Ze probeert daarmee zo duurzaam mogelijk te zijn. Alle artikelen worden zorgvuldig en liefdevol ontworpen en vervaardigd oftewel: made with love 🙂
 • Yumeko
  Dit merk is ook van Nederlandse bodem en werkt mét en áán een schone en eerlijke keten, een FairChain. Alle producten hebben een biologisch- en/of fairtrade certificaat. Hier vind je bijvoorbeeld wollen plaids in mooie grijstinten.
 • Klippan
  Hier heb ik het niet over de bekendste studentenbank van de Zweedse gigant 😉 Klippan is een Zweeds merk dat een grote verscheidenheid aan plaids van mooie kwaliteit wol biedt, de plaids zijn heerlijk zacht, hypoallergeen, ventilerend en erg comfortabel. Daarnaast bevat wol van nature olie wat het water- en vuilafstotend maakt. De wol is niet gebleekt en er is geen gebruik gemaakt van pesticide en andere toevoegingen. Kortom een duurzame en comfortabele keuze, een prachtige aanwinst voor je huis.

Succes met kiezen!

Pinterest
Facebook
WhatsApp

Datum

Elsbeth Pouw

Elsbeth Pouw

Elsbeth Pouw is ondernemer, interieur-ontwerper en stylist. Op deze plek vind je inspiratie en ideeen voor je interieur. Meer tips en inspiratie? Volg Studio Papillon op Instagram , Pinterest en Facebook

Nog meer
inspiratie

Scroll naar boven