Over Studio Papillon

Welkom

Leuk dat je mijn site bezoekt! Ik ben Elsbeth, het gezicht achter Studio Papillon. Samen met mijn twee kinderen en de hond woon ik heerlijk in de natuur vlakbij ’s Hertogenbosch.

Ik heb jarenlang in de zorg en de reisbranche gewerkt maar het werd tijd dat ik mijn droom waar ging maken. Na de opleiding tot interieurstyliste bij Perk Interieuropleidingen, doe ik nu wat ik het liefste doe!

Mijn hart gaat sneller kloppen van het ontwerpen van duurzame en tijdloze interieurs. Ik laat me graag inspireren door de Scandinavische sfeer maar bovenal ontwerp ik graag een interieur waar jij je lekker in voelt!

Door een combinatie te maken van bestaande meubelen en accessoires (al dan niet in een nieuw jasje) met mooie nieuwe elementen, kun je juist die warme en persoonlijke sfeer aan je interieur geven. Daarbij hecht ik in mijn ontwerpen veel waarde aan duurzame materialen en hergebruik ik waar mogelijk.

Heb je hulp nodig? Ik denk graag met je mee! Je kan bij me terecht voor een nieuwe kleur op de muur tot een compleet interieurplan.

Elsbeth Pouw Studio Papillon
Over Studio Papillon impressie

Ervaringen

Scroll naar boven